Om Drømmehave

Drømmehave er en del af Bent Vangsøe Natursten A/S. Vi er en 100% danskejet virksomhed med egen direkte import af natursten fra hele verden – Det betyder at du kan få natursten direkte fra producenten og vi kan derfor sælge det til en fair pris.

Ekspertise og idérigdom

Drømmehave bygger på et solidt fundament af erfarne fagfolk med et stort kendskab til natursten, teglklinker og andre belæninger – og deres muligheder. Vi stiller gerne vor ekspertise til rådighed og giver grundig rådgivning i forbindelse med enhver opgave.

Det er os en glæde at finde de rigtige råvarer til et projekt, og vi går til den med idérigdom og engagement - det er også stensikkert. 

Sten i alle afskygninger

Drømmehave har egen import fra førende stenhuggere i Norge, Sverige, Finland, Portugal, Indien, Kina m.fl. Hvert lands sten har sin egenart, og vor erfaring kommer dig til gode, når der skal vælges.

Hos Drømmehave finder du alle typer af belægningssten; chaussésten, brosten, klinker, granittrin - og bordurfliser, granitfliser og meget mere. Vi sætter en ære i at finde det specielle, så kontakt os og få indblik i en fantastisk verden af natursten.

Du er velkommen til at gå på opgavelse i vores inspirationsunivers her.

 Miljøvenlig pakning